• گزارش تصویری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۳۰ |
طی احکام جداگانه ای از سوی وزیر بهداشت؛
   دکتر مصطفی قانعی سرپرست معاونت تحقیقات و رییس انستیتو پاستور ایران شد
طی احکام جداگانه ای از سوی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مصطفی قانعی  به سمت های ، سرپرست معاونت تحقیقات و فن آوری ، رییس انستیتو پاستور ایران و مشاور وزیر و دبیر شورای فن آوری های سلامت منصوب شد.
 به گزارش وب دامتن این احکام به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مصطفی قانعی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
سلام علیکم
نظر به تعهد، تخصص، سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت  سرپرست معاونت تحقیقات و فن آوری منصوب می شوید تا با رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال گرایی و  منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.
جناب آقای دکتر مصطفی قانعی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
سلام علیکم
       نظر به تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان رییس انستیتو پاستور ایران منصوب می شوید.
       از جنابعالی انتظار دارم با بهره گیری از دانش و مهارت اساتید و کارکنان محترم آن موسسه با رویکرد انجام تحقیق، تولید و خدمات بهداشتی درمانی و آموزشی نهایت تلاش خود را در جهت ارتقاء آن موسسه ارزشمند بکار گیرید.
      امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و  منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

جناب آقای مصطفی قانعی
دکتر عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
سلام علیکم
نظر به تعهد، تخصص، سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت  مشاور وزیر و دبیر شورای فن‌آوری های سلامت منصوب می شوید تا با رعایت جوانب قانونی نسبت به توسعه، سیاستگذاری و برنامه ریزی تولید دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی و فناوری اطلاعات و امور مرتبط در حوزه فناوری اقدام نمایید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1932 بار   |   دفعات چاپ: 137 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر