• گزارش تصویری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۲۷ |
جعفریان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران شد

دکتر علی جعفریان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران شد

به گزارش وب‌دا دکتر سیدحسن هاشمی  طی حکمی دکتر جعفریان را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تقدیر از زحمات استاد ارجمند آقای دکتر منصوری، انتصاب دکتر جعفریان را به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران خدمت ایشان تبریک گفته و برای همه همکاران عزیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران آرزوی توفیق روز افزون می نماید.

متن حکم به شرح ذیل می باشد

جناب آقای دکتر علی جعفریان

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران منصوب می‌شوید.

از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخش‌های حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

1-      تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان

2-      ارتقاء برنامه‌های جاری حوزه‌های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی

3-      صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی

4-      عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت تدبیر و امید

5-      توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود

6-      توجه به امر اعتدال و توانمندی و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه سلامت

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و موید باشید.

دکتر سیدحسن هاشمی

وزیــــــر

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1542 بار   |   دفعات چاپ: 127 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر