• گزارش تصویری

درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
آدرس

در اولین حضور دکتر روحانی، شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتزاع کامل دانشگاه علوم پزشکی ایران رای داد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۲۷ |
 شورای عالی انقلاب فرهنگی در نخستین جلسه خود در دولت یازدهم که امروز به ریاست دکتر حسن روحانی رئیس محترم جمهور تشکیل شد ، به انتزاع کامل "دانشگاه علوم پزشکی ایران" از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رای داد . به همین مناسبت روابط عمومی دانشگاه تصویب انتزاع کامل دانشگاه را که مقارن با میلاد مسعود و مبارک حضرت علی بن موسی الرضا (ع) می باشد ، خدمت کلیه اساتید ، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه تبریک عرض مینماید

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به جزئیات جلسه شورا در این باره گفت: دستور دیگر این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئله انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه علوم پزشکی تهران بود که مباحث گوناگونی از قبل در این زمینه مطرح شده بود و کارشناسی‌های فراوانی در خصوص آن ارائه شده بود.

وی افزود: دکتر هاشمی وزیر بهداشت نیز با توجه شروع سال تحصیلی جدید و اینکه کارها بتواند روال خود را پیدا کند درخواست اظهار نظر رسمی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه را داشت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همچنین مجموعه وزارت بهداشت و دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران مسائل آموزشی، دانشجویی و... را پی‌گیری کرده بودند.

دکتر مخبر دزفولی گفت: نهایتا موضوع انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهران به رای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی گذاشته شد و با رای قاطع به تصویب رسید و دانشگاه علوم پزشکی ایران از تهران منتزع شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت‌های علمی، پژوهشی و خدمات درمانی خود را بهتر از گذشته انجام دهد.

به گزارش مهر، پیش از این شورای عالی انقلاب فرهنگی در ماده واحده مصوب 735 جلسه مورخ 25 تیرماه 92 تایید کرده بود ادغام یا انتزاع هر دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی از جمله دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسب مورد از اختیارات وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

اما پس از آن به دلیل مسائل متعدد و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری موضوع به مشکل برخورده بود و مقرر شد نظر کامل شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه ارائه شود.

پیش از این دانشگاه علوم پزشکی ایران در آبان ماه سال 89 منحل و بخش های آموزشی و پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش های خدماتی و درمانی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واگذار شده بود. در فروردین ماه 92 دوباره بحث احیای مجدد دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد و شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی رای به احیای مجدد این دانشگاه داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1615 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر